Home > > Kassameisjes

Kassameisjes

De kassameisjes bij de C1000 op het Buikslotermeerplein zijn de liefste meisjes ter wereld.

Op de eerste mooie lentedag van dit jaar zei mijn geliefde tegen me dat ze niet meer van me hield. De lente zwol aan, maar hoe de zon ook scheen, hoezeer het Vondelpark zich ook vulde met zonaanbiddende lijven, de lente drong niet tot me door. Terrasjes van Nieuwmarkt tot Leidseplein vulden zich met witbier drinkende mannen en rosé drinkende dames, maar ik bleef doof voor het uitbundige lied van de lente.

Totdat vandaag de zon eventjes door de wolken scheen. Ik deed namelijk boodschappen bij de C1000. En de meisjes van de C1000 kennen mij. Ik woon al 7 jaar aan het Plein, en doe al 7 jaar daar mijn boodschappen. Al 7 jaar kom ik op rare tijden rare dingen halen: pizza voor het ontbijt, 's avonds laat ineens veel fruit als ik besloten heb vannacht eens niet de bloemen van het kwaad buiten te zetten. Die keren dat ik rond een uur of één in de middag mijn ontbijt kwam verzamelen, ongeschoren en met zonnebril terwijl het buiten dikbewolkt was...

Al die jaren zijn de meisjes van de C1000 de meisjes van de C1000. Vriendelijk lachend gaan ze altijd door met hun werk. Ze slaan altijd precies de juiste toon aan tegen welke klant dan ook. En toen ik vandaag met diezelfde vriendelijke glimlach mijn wisselgeld terug kreeg, toen ik vandaag heel even realiseerde dat de meisjes van de C1000 net zo gewend zijn aan mijn Baudelaireske bezoeken als ik aan hun immer-tegenwoordige aanwezigheid, toen voelde ik hoe de lente ook bij mij begon. Eventjes maar, een kostbaar klein moment, scheen de zon volop.

De kassameisjes van de C1000 aan het Buikslotermeerplein zijn echt de liefste.

168 reacties op Kassameisjes

Suffie
-1-  Suffie:
Dat durf ik te betwijfelen, die van winkelcentrum Muziekwijk zijn echt helemaal toppie. Wellicht dat uw referentiekader zich uitstreks tot de C1000's omgeving Amsterdam??
Margriet
-2-  Margriet:
Geef mij maar de cassieres van de AH op het Bijlmerplein.
KrijnOnline
-3-  KrijnOnline:
Het uitmaken op de eerste dag van de lente is wel een enorme klotestreek!

De C1000 in Weesp gaat dicht... Wel jammer hoor. Lieve meiden en jongens daar. We krijgen er een EDAH voor terug, zal mij benieuwen.
sandra
-4-  sandra:
Zelf ben ik medewerker uit de C1000 op het buikslotermeerplein....en ik ben het zeer eens met de stelling....de kassavriendinnetjes zijn mijn leukste collegatjuhs. Gr. Sandra (kaasmeisje)
dusty
-5-  dusty:
C1000 Buikslotermeerplein amsterdam Noord Rulez

Kassa dames = Hot

En.....altijd klantvriendelijk ;-)
absint
-6-  absint:
dat is mooi zeg, dat de mensen van de c1000 zelf dit ook lezen! Ik ben ontroerd en geraakt, pink bijna een traantje weg...echt!
Eric
-7-  Eric:
Dat is dan beter als die sjachereinige types bij de Dekamarkt in Oost, echt zelden wordt je gegroet, geen lachje kan eraf......
Guus Rombouts
-8-  Guus Rombouts:
Sommige meisjes bij Albert Heijn op de hoek van de Bilderdijkstraat en Declercqstraat zijn ook altijd aardig. Betreffende het A.H.-filiaal heb ik ook geen klaagredenen. Ik kom daar tegenwoordig alleen nog maar binnen als mijn voorraad 100 Watt gloeilampen op is, die sterkte hebben ze niet in de Bilderdijk. Zodra ik de Kinker binnenstapt is er steevast een meisje dat vraagt: “Is uw licht weer uit?” Lief meisje, het is nooit aan geweest. Op de Bilderdijk zat vroeger Edah/Dagmarkt. Nu zit in dat pand de electrogigant BCC. In die vestiging werken prima jongens. Daniel, ik heb een ideetje: Laten we tot de verkiezing van de aardigste supermarktmeisjes komen. Teneinde een supermarkt op de 'long list' te krijgen moet men zowat vijftig handtekeningen verzamelen. Zijn het er minstens honderdvijftig gaat die meteen door naar de 'short list'. Een aardigheidje geboren op een website waar geëngageerde Amsterdammers meestal hun gefundeerde grieven spuien. Jongens en meisjes; wie doet er mee..?
Guus Rombouts
-9-  Guus Rombouts:
Aanvulling op vorige reactie, 22:27:57 uur 'A.H.-filiaal Kinkerstraat'. Jongens en meisjes; ik ben zéér benieuwd naar jullie reacties.
absint
-10-  absint:
Guus, ik vind het een schitterend idee...mail me eens en dan kunnen we gaan denken aan uitvoering.
Guus Rombouts
-11-  Guus Rombouts:
@Absint.

Sorry voor mijn late reactie, ik heb deze site sinds woensdagavond niet meer bezocht. Jouw adres heb ik niet, jij niet het mijne. Of we onze e-mailadressen op deze site moeten uitwisselen is mogelijk niet verstandig, zal waarschijnlijk ook niet mogen. Straks even kijken of deze site een e-mailadres heeft. Zowel Thomas Schlijper als Stefan Kleintjes hebben mijn adres. Tot spoedig mails.

Guus
Guus Rombouts
-12-  Guus Rombouts:
Daniël Schut ('Absint') vond die supermarktmeisjesuitverkiezing een aardig idee maar heeft bij nader inzien geen tijd voor de verkiezingorganisatie. Heeft er iemand anders zin om met mij verder te praten over het idee, de boel van de grond te tillen, samen de kar te trekken? Géén reacties, géén behoefte om de handen uit de mouwen te steken wannneer er ècht iets kan worden gedaan aan de Amsterdamse leefbaarheid, zou voor mij het bewijs zijn dat deze site alleen maar een frustratieuitlaadklep voor fraai formulerende lieden is. In dat geval hoef ik in de toekomst de site niet meer te bezoeken want nonsensteksten kan ik ook lezen in de roddelblaadjes bij de kapper en de orthodontist. Dus jongens en meisjes opstellen in rotten van vijf of tien, dan zijn we rond 1.1.2006 van zessen klaar. Ik ben benieuwd..!
Arnoud de Jong
Zelf vind ik fraai formuleren eigenlijk van groter maatschappelijk belang dan een supermarktmeisjesuitverkiezing. Het woord alleen al heeft meer nut bij het scrabbelen.
-14-  :
supermarktmeisjesuitverkiezing... inderdáád, daar ga ik echt flink mee scoren komende zondag!
Guus Rombouts
-15-  Guus Rombouts:
@Arnoud

Het is triest dat in deze tijd zo`n uitverkiezing een middel hoort te zijn om mensen aan het denken te zetten over het weer respectvoller met elkaar om gaan. Hoe goed gaan we met elkaar om als iedereen voortdurend bezig is om baten/kosten-analyses te maken. Ik begin een beetje moe te worden van al die mooie woorden, die verheven gedachtes, dat elkaar contstant afzeiken. Laten we gewoon weer eens onbaatzuchtig aardig voor anderen zijn, dezelfde aardigheid waarin ik jou dat Scrabble woord cadeau deed.

@Daniel
Als jij aanstaande zondag met dat begrip wil scoren op de spreeksteen in het Oosterpark hoor ik graag het tijdstip opdat ik je kan aanhoren en -mogelijk- interrumperen. Het moet gelukzalig zijn om nu al te weten dat je dat moment niet alleen maar staat te lullen voor de eendjes in de vijver, de bomen in het park, de kiezelsteentjes op het pad.
-16-  :
kom op guus, een waarlijk betrokken mens is natuurlijk allang op de hoogte van zo'n mooi initiatief als de spreeksteen en weet allang waar het te vinden! dat valt me een beetje van je tegen hoor. Maar ik begrijp dat jij je persoonlijke aanval daar in den lijve wilt voortzetten?
Guus Rombouts
-17-  Guus Rombouts:
@Daniel

'Persoonlijke aanval'is een al te groot woord. Net zoals elk mens vind ik het af en toe lekker om iemand -goedmoedig- te jennen. Als de dagen minder warm dan nu zijn wil ik best eens naar de spreeksteen komen. Misschien wordt het dan velen amuserend vuurwerk. Het feit blijft dat ik altijd wat verdrietig word van ingetrokken wordende uitgestoken handen. Uiteindelijk is dat niet mijn probleem maar van de dader. Sorry Amsterdamse supermarktmeisjes.
Mariska
-18-  Mariska:
Doe mij die ene wat oudere mevrouw bij de AH op de Vijzelstraat. Ik woonde daar tot 10 jaar geleden.
Kom er nu nog sporadisch.
Ze kent me nog! Vraagt altijd hoe het met de kids gaat.
Enne, toen 12 jaar geleden mijn pinpas het niet deed, mocht ik de boodschappen op de pof.
-19-  :
Geweldig Mariska! Ik weet precies wie je bedoelt, ook al kom ik er nooit meer. Zou ze eigenlijk moeten weten.
arie p.
-20-  arie p.:
Ja die mevrouw van de vijzelstraat is echt legendarisch ze zat/zit altijd aan dezelfde kassa en pakte de diepvriesspullen al in voor je. Ik ben er lange tijd niet geweest maar woonde in dezelfde perioden als mariska daar.

echte een topvrouw!!!!!!
Sandra
-21-  Sandra:
Ik ken die mevrouw niet, maar ze is duidelijk erg klantvriendelijk

Net als mijn kassa-vriendinnetjes van de C1000 op het buikslotermeerplein.

Waarvan ik er sins kort ook 1 van ben geworden.

Vreemde stap, van de kaas naar de kassa.

Maar moet zeggen, dit is de leukste en gezelligste ploeg in deze supermarkt om mee te werken.

En daarom zijn wij de leukste :P

we hebben altijd lol, en helpen de klant met een vriendelijke glimlach.
en af en toe een geintje er bij, op en top.

Ik ben daarom blij, dat deze ploeg hecht is, en dat het ook 1 groep blijft.

Er is tot nu toe, nog niemand weggegaan.
Of ontslagen.

C1000 op het buikslotermeerplein
is de beste!!!
Steef
-22-  Steef:
Mijn vriendinnetje is een kassa-meisje bij de C1000 op het buikslotermeerplein!! Whoehoe!
duncan
-23-  duncan:
De kassa-meisjes van de C1000 in noord zijn inderdaad erg lief.

....

heb een oogje op 1 van hen ;)
Kevin
-24-  Kevin:
Ik zie die site nu pas, maar kan mij de maatschapelijke redenen om te stemmen eerlijk gezegd niet zo heel erg veel bommen.
Gewoon gezellie stemmen met z'n allen!!!!!!!!
Mijn stem is al geteld;)
Kevin van de KW
Harry
-26-  Harry:
Hmm, ben ik niet de enige die de kassameisjes bij de C1000 de moeite waard vind. Wat één van de reacties van Sandra betreft over dat niemand weg is gegaan: ik mis toch echt al sinds de zomer één van de dames die er tot dan toe altijd was (ik kom er te vaak, zodat dat gaat opvallen). Echt zonde.....
duncan
-27-  duncan:
Harry heeft gelijk......

er zijn er idd wel een paar weg.

Maar die mis ik niet hoor....

geef mij maar de kassieres die achter de zelfscan kassa staan :P

die zijn lief.... nou ja.. 1 die er boven uit springt..
rb@hotmail.com
-28-  rb@hotmail.com:
Ik ben niet op jonge meisjes

Kan iemand bij de C1000 ervoor zorgen dat er ook een begeerlijk meisje van 60+ gaat kassa-en?
Bij wie kan ik dit aankaarten?

Ron Brandsteder
Sven
-29-  Sven:
hahah is goed Ron, ik zal er aan denken als je weer is in de berm ligt.
ik denk dat ik verliefd ben op c1000 buikslotermeerplein-kassameisje,gitzwart haar en ik heb r nog nooit niet zien lachen.iig tnx for making me dream..
Hanne
-30-  Hanne:
aaaw en als je nou een meisje bent wat vakken vult in de C1000 op het buikslotermeerplein??
-31-  :
ook dan ben je leuk!
Martine
-32-  Martine:
Ja zeg, nou moet ik toch even mezelf als Albert Heijn cassière gaan verdedigen hoor! Ik weet dat niet elke cassière bij ons in het filiaal (Gerrit vd Veenstr) even leuk is, maar dat houdt niet in dat ze er helemaal niet zijn hoor! ;)
Duncan
-33-  Duncan:
Er werken gewoon te veel leuke dames in die C1000 ;)

Helaas vertrekken er wel eens 1 of 2.

Het loopt leeg.. en er komt weinig leuks voor in de plaats.

Ach ja... ;)

I still like one Cassiere....

Toch ;).. A. (privacy) hahahaha

Maar toch.. de groeten!

ps. Hanne vakkenvulsters hebben ook mijn volledige respect !
een c1000 kassameisje
-34-  een c1000 kassameisje:
de kassameisjes van de c1000 noord zijn inderdaad de liefste. wanneer komt die verkiezing er nou?
Harry
-35-  Harry:
Die eerste drie regels van Duncan (woensdag 1 februari 2006); aardig wat waarheden op een paar vierkante centimeter.....
Duncan
-36-  Duncan:
Volgens mij is er geen sprake meer van een verkiezing.

En anders had de C1000 op t buikslotermeerplein wel gewonnen ;-)

Er zitten tegenwoordig, door de weeks, weer eens wat leuks tussen.

nieuw, fris... maar ben benieuwd voor hoe lang :S

Harry.... had je nog voorkeur voor een bepaalde cassiere ;)
Dr.D
-37-  Dr.D:
De hoofddoekjes van de AH in de Limburg van Stirumstraat staan standaard onderaan...
Met onderling arabisch/berbers gewauwel terwijl je staat af te rekenen...
Hoe onbeschoft kun je zijn???
rb
-38-  rb:
Jullie weten het allemaal mooi te vertellen, maar concreet ben ik nog steeds op zoek naar een begeerlijk rijp (60+) kassameisje
Wie helpt mij??

ron brandsteder
Harry
-39-  Harry:
@ Duncan: nee, heb even geen voorkeur. Dr wordt wel erg snel doorgewisseld laatste tijd. Jammer...
duncan
-40-  duncan:
vind ik ook..... ik ben na een lange tijd weer eens langs geweest... maar ik zie alleen maar nieuwe..

en ...

en een paar trouwe cassieres
René
-41-  René:
In de AH aan de Nieuwmarkt werkte tot een jaar terug ofzo een gaaf wijf! Die gaf altijd luid commentaar op de spullen die je kocht. De hele winkel kon meegenieten ...zoohoo, al weer drie flessen van die goedkope blubberwijn??, en dat soort dingen. Ik was dol op haar, alleen op dagen dat ik ff geen behoefte had aan dit sociale contact ging ik liever naar een andere kassa.
Ik zag haar laatst trouwens bij de AH aan het Museumplein.
René
-42-  René:
En passant gaf ze ook nog een analyse van de politiek in Nederland en het laatste nieuws uit de halve wereld en besprak ze haar kwaaltjes, vroeg me of ik last had van me prostaat, dat ze me jas leuk vond, of ik het ook zo warm/koud vond en dat ze verdomme al weer geen kwartjes had.
(sorrie, dit moest ik nog ff kwijt) :-)
duncan
-43-  duncan:
je zou ze maar hebben.....

Zo'n figuur hoop ik op 't buikslotermeerplein niet tegen te komen....
Joghem
-44-  Joghem:
Waren er maar zoals die van jou René. Zij kon waarschijnlijk én praten én haar handen laten werken? Iets wat steeds schaarser wordt.
pam
-45-  pam:
De kassa dames en meisjes op het Mercatorplein zijn ook altijd erg aardig. Prima. Werken ook lekker door. Daar werkt trouwens ook een erg grappige slager.
Dr.D
-46-  Dr.D:
So!
De medicatie blijkt aan te slaan...
Broodman
-47-  Broodman:
rofl mensen hebben echt geen leven om zo op kassameisjes te gaan geilen
Sven
-48-  Sven:
heb jij t woord geil al gehoord?
ik niet, als je t zielig vind post dan gewoon niks
daniel s
-49-  daniel s:
sja broodman, als jij een poëtische beschrijving van een bestaanszekerheid gelijk stelt aan geilheid... Toch, ik schreef expliciet NIET:

De kassameisjes van de C1000 met hun diepe decolletés en wulpse blikken, een perzikhuid die ik graag eens likken en zoenen zou, en heerlijke figuurtjes die je maar aan één ding doen denken: keiharde, urenlange seks.

Ik schreef:

Al die jaren zijn de meisjes van de C1000 de meisjes van de C1000. Vriendelijk lachend gaan ze altijd door met hun werk. Ze slaan altijd precies de juiste toon aan tegen welke klant dan ook.

Ik associeer dat eerste, wat ik dus NIET schreef, WEL met seks, en dat twede, wat ik dus WEL schreef, NIET.

Maar goed, misschien ben ik gek.
Vito
-50-  Vito:
Ik werk aan de overkant van de C1000 aldaar en ben het helemaal eens met de stelling.Die meiden zwaaien altijd even als ze langs lopen of komen gezellig wat eten.
Duncan
-51-  Duncan:
Ja.. de meidden zijn echt klasse
echt
Ookal staan er mega rijen... ze helpen je altijd even geduldig en liefdevol

Er zit ook zon schatje tussen.... ik weet niet hoe ze heet.
Turks of marokaans meisje, zonder hoofddoek.
Altijd maar lachen... echt een droppie
Youri
-52-  Youri:
Er is een meisje bij het AH filiaal aan de Bilderdijkstraat..Echt een heel aardig Marokkaans meisje..Met een lief snoetje;)
Jan Stender
-53-  Jan Stender:
Bijna elke donderdag avond ga ik koffie drinken,bij de Hema op het Buikslotermeerplein
Daar staan ook aardige meiden achter de kassa
Waarvan een,altijd heel enthausiast tegen me is,als ik binnenkom,en altijd een praatje maakt
Ja,hier kom ik vaker,echt leuk
ben
-54-  ben:
Ach het is heel verschillend,de eene keer super beleeft(meestal supermarkten)ook eens benaderd met,kan ik jullie helpen.(repliek) nee je kan jullie niet helpen droop ze af,en wij weg.
Danny
-55-  Danny:
Grappig hoe zo'n discussie over kassameisjes zo lang kan doorgaan... denk je dat dezelfde meisjes als toen deze discussie werd opgezet(2 jaar geleden), er nog steeds werken? :)
Jan Stender
-56-  Jan Stender:
Dat ene meisje bij de Hema,is nu mijn vriendin
Youri
-57-  Youri:
Dat weet ik wel ckr Danny:D

Ik werk er nu ook en is sinds kort mijn vriendin;)
Chris
-58-  Chris:
Bij ons zijn er elke week nwe meiden, met of zonder hoofddoek!! Maar goed ook want anders ge je je te veel binden!!
dhr LJO
-59-  dhr LJO:
je moest een weten hoeveel leuke meisjes en oude vrouwen er werken bij de supermarkt.ha ha ha
RudiPensionado
-60-  RudiPensionado:
De meisjes van de Carrefour aan de Costa Blanca Zuid zijn de leukste.
friets
-61-  friets:
moet je proberen er 1 in te stoppen..dat zou ik tenminste doen.als dat zo is.
Dino
-62-  Dino:
Ik kom best vaak in die C1000 op het buikslotermeerplein.
En ik moet zeggen... ik kom er al een aantal jaren.. dat ik nog steeds wel bekende koppen zie.
En... wat er voor nieuws bijgekomen is.. is zeker niet verkeerd om naar te kijken.
Guus Rombouts
-63-  Guus Rombouts:
Reuzeleuk dat dit item al zowat drie jaar doorsuddert, wordt de evergreen van Amsterdam Centraal, Zullen die verkiezingen er ooit -nog- komen..?

@Youri
Bedoel je Doykoh? (Sorry dat ik haar naam -min of meer- fonetisch spel)Inderdaad een heel aardig meisje, een haar weerga niet kennende klantvriendelijkheid. Niet alleen ìn maar ook buiten de supermarkt. Wààg het niet om haar voornaam verkeerd uit spreken want dan denkt men het volgende moment dat er vijf politieauto`s, tien brandweerwagens en vijftien ambulances bloedspoed over het kruispunt Bilderdijkstraat/Declercqstraat razen.
Jeannet
-64-  Jeannet:
Wel gek dat er nauwelijks leuke kassa jongens zijn. Jammer! Maar een manager of vakkenvuller is ook niet te versmaden. De leukste vakkenvullers ziiten in Zuidoost.
Dino
-65-  Dino:
Vakkenvullers ... tja....

Doe mij maar toch die hele sexy marokaanse Kassiere.. afaf heet ze geloof ik. :P
Sta ik op zaterdag rustig bij in de rij... ookal is die heel lang (A).
Klantvriendelijk, aardig.. en beeldschoon.
Guus Rombouts
-66-  Guus Rombouts:
@Jeannet
Toevallig zag ik er gistermiddag eentje bij Albert Heijn in de Bilderdijkstraat zitten. Ik wist niet wat ik zag, zou een foto van hem hebben gemaakt wanneer ik op verzoek van het management aldaar geen andere foto`s had hoeven te schieten.

Wat men relatief weinig ziet zijn vakkenvulsters. In de supermarktbranche is nog steeds het aloude patroon van de mannen die het zware werk doen, de vrouwen het verstand, accuratesse, eisende werk. Wordt er nu een actiegroep opgericht die deze ongeëmancipeerdheid krachtdadig zal trachten te doorbreken..?
Dino
-67-  Dino:
Ik zie genoeg vrouwlijke vakkenvulsters in de C1000 op t buikslotermeerplein....
Jan Stender
-68-  Jan Stender:
Hier in de Molenwijk zijn ook genoeg meiden,die vakken vullen
Jean Pierre
-69-  Jean Pierre:
Triest genoeg zullen het nooit “zakkenvullers” worden !! Ik wens alle meisjes en jongens met de aankomende Kerst drukte veel sterkte toe.
Jelle
-70-  Jelle:
@Jan Stender

Vreemd genoeg merkte ik in jou bericht van 16 mei al enige verliefdheid. Je leefde helemaal op bij de gedachte daar vaker te komen. Grappig dat mijn vermoeden waarheid bleek te zijn. Veel geluk!
Dino
-71-  Dino:
@ Jelle

Er zijn wel meerdere verliefdheden aanwezig bij deze discussie :D

ik tel er al een stuk of 3
KING KONG
-72-  KING KONG:
@ Dino

Met jezelf zeker meegerekend? .... :)
Waar wacht je op.. als je haar zo leuk vind, ga praten met haar
Of niet..
Deze liefdes verklaring zal ze echt niet lezen jongen!
Jean Pierre
-73-  Jean Pierre:
Je kan lezen dat de kerstgedachte weer helemaal opkomt! Elkaar opbeuren en aanmanen tot een toenadering, al was het maar richting cassierre !!! Lief lief lief!!
KING KONG
-74-  KING KONG:
@ JP
Allemaal waar JP !! Allemaal waar!!
OOk mogen ze die dametjes wel eens wat meer respecteren.
ZE uiten die respect wel hier, maar doe het ook maar eens daar. In die C1000. of waar dan ook.
Ik stond vorige week zaterdag in een rij daar bij die c1000, en een klant gaat uit het niets tekeer tegen zon meissie... niet normaal.
Ze is toch ook maar iemand die haar werk doet.
DAMN MENSEN! :P
denk eens na...

en al vast.. een fijne kerst :)
Duncan
-75-  Duncan:
nou mijn kassameisje werkt er al niet meer
Waar die nou zo 1,2,3 gebleven is weet ik niet
maar
King kong helemaal waar wat jij zegt !
mensen moeten eens nadenken

Daarom wens ik bij deze
de dames van amsterdam noord
C1000
heel veel sterkte toe met deze aankomende drukke dagen
en een fijne kerst!
Jan Stender
-76-  Jan Stender:
Ik wens Lanie,Marleen,en het overige personeel van de Hema op het Buikslotermeerplein,fijne feestdagen en een gelukkig 2008
Dino
-77-  Dino:
Ik wens alle kassieres van de c1000 op het buikslotermeerplein,
Fijne kerstdagen (Buon natale)
en een gelukkig 2008 (ed un Felice 2008)

En nu maar hopen, dat julie baas dan wat aardiger voor julie is ;)

Ciao bellas !
rudipensionado
-78-  rudipensionado:
Ik wens alle worstverkopende dames bij de HEMA een vet nieuwjaar!!
KING KONG
-79-  KING KONG:
yeah dat zijn wel de beste worsten :D
die van de hema !
Maar... enaugh about de worsten van de fucking hema.
Het gaat hier niet om de worstenverkopende dames van de HEMA!
CANT YOU READ ???
THIS IS A TRIBUTE 2 de kassiers van c1000 op het buikslotermeerplein.
Nieuwjaar wensen voor die dames, doe je dus op het forum van “worstverkopende meisjes”.
Thats not here!

:P
KING KONG
-80-  KING KONG:
excusses.. voor mijn .. groffe taal gebruik :$ shame on me
Jean Pierre
-81-  Jean Pierre:
Zo hey...mijn oren tuiten helemaal!! Maar ook de beste wensen aan de kassa jongens, want die bestaan ook !! Toch ?
KING KONG
-82-  KING KONG:
@ Jean pierre

sorry :)
Ik heb nog nooit kassa jongens daar gezien?
daar niet..
maar ergens anders zullen ze vast wel zijn! :P

bay the way Meneer Dino, al succes bij de dame in kwestie ?
Dino
-83-  Dino:
nee ik heb geen move gemaakt op haar
ze is aan het werk, dat laat ik haar gewoon doen.
Wie weet krijgt zij er problemen door.
Het zal gewoon blijven, met af en toe een glimlach toegeworpen krijgen.

maar dat maakt me al een gelukkig man hahaha
Jean Pierre
-84-  Jean Pierre:
Kassameisje: zegels mijnheer ? Nee..dan wens ik U nog een prettige avond toe.
Dino: U zou hem nog prettiger maken als U deze gedane boodschappen, incl. flesje wijn met mij zou willen nuttigen een dezer dagen.
BINGO!!!
Dino
-85-  Dino:
Damn JP :)
Your good..
Ook een tip.. als het om een moslim gaat? :P
Want ik geloof dat die geen wijn drinken.
Maar, jij heb dit vaker gedaan :D haha of niet!

Grazie JP... die gaat ik zeker proberen
Dino
-86-  Dino:
En aangezien.. ik deze meisjes ( 1 in het bijzonder natuurlijk) ook de liefste meisjes van allemaal vind.
Heb ik speciaal op hyves een blog voor hun geschreven.

zie mijn link
Jean Pierre
-87-  Jean Pierre:
@DINO
Hema halal winkel verkopen ze alcohol vrije wijn.
Zo...ook weer opgelost!! :)
Jean Pierre
-88-  Jean Pierre:
PS link werkt niet!!
Jan Stender
-89-  Jan Stender:
Als ik toch bezig ben
Ik wens al het personeel van Mazda/Ford Van Vloten car b.v.fijne feestdagen,en een goed uiteinde
Dino
-90-  Dino:
@ Jean Pierre

Oh.. nu kan het helemaal niet meer stuk :D.
Het enige wat ik nu nog moet doen is...
genoeg moed verzamelen !!

:D

Thnx voor de leuke tip.

Fijne feestdagen al vast.

ennuh de link:
http://saint-dino.hyves.nl/...
Guus Rombouts
-91-  Guus Rombouts:
Deze alleraardigste reactiedraad is jammer genoeg aan het ontsporen.
@King Kong
Niet alle cassières zijn -altijd- even vriendelijk, voorkomend. Ik kom er weleens eentje tegen die dient te worden geadviseerd om haar mond te houden, te slikken. “Ze is toch ook maar iemand die haar werk doet” is geen argument, het gaat er om hoe iemand zijn taak vervult. Afgezien daarvan is niemand “maar”.

@Jean-Pierre
@Rudipensionado
@Jan Stender
De HEMA (Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) is een warenhuisketen, geen supermarktconcern. Mazda/Ford Van Vloten Car B.V. doet getuige de twee merknamen in auto`s, niet in levensmiddelen. Integenstelling tot de AT5-websiterubriek 'Gespot' is de kracht van http://www.amsterdamcentraa... dat men er 'on topic' blijft, dat schijnt voor mensen welke het verschil niet -goed- kennen tussen debatteren en kwebbelen buitengewoon moeilijk te zijn.
Jan Stender
-92-  Jan Stender:
Guus ik wens jou een snelle opname in een gesticht!
Als er hier iemand aan het ontsporen is,dan ben jij het wel
Laat een hersenscan van je grijze massa maken vent!
De Hema is geen supermarkt,och och,en dat wisten wij niet he?
Van Vloten doet niet in levensmiddelen
Ach nee,dat meen je niet!
In de 17 jaar dat ik deze garage ken,was me dat niet eens opgevallen
Echt een wijsneus,die Guus Rombouts
KING KONG
-93-  KING KONG:
ik neem het alleen op voor deze meisjes! omdat niemand anders het doet.
Jan Stender
-94-  Jan Stender:
Niet waar
Ik heb ook respect voor winkelmeisjes
Dino
-95-  Dino:
@ Jan

Denk dat King kong dat vergeten is te melden ;).
Maar ja, hij is mij ook vergeten. Gebeurd wel eens.

En
@ Guus

Je ziet te zwart wit.
En anders begin je een eigen topic.
“Niet alle kassameisjes zijn aardig”.
Verpest de gezellig kerstsfeer hier niet!

Love the girls
RudiPensionado
-96-  RudiPensionado:
Guusje,
Je manier van reageren doet vermoeden dat je gewend bent om je zo te uiten in het dagelijkse leven.
Op dit forum doe je regelmatig een duit in het zakje en bespeur daar steeds je corrigerende vingertje.
Als je zo blijft reageren naar de mensen kan je je verjaardag vieren in een telefooncel.
Michiel
-97-  Michiel:
Pensionado, Guus is niet vervelend maar ik geloof dat jij tijd teveel hebt. Voortdurend zie ik je naam bij allerlei postings. Het is al eens eerder gemeld, maar begin zelf een babbelbox, lijkt me stukken beter.
Jan Stender
-98-  Jan Stender:
Hoe het ook zij,in het nieuwe jaar ga ik ook weer gezellig een bakkie leut halen,bij de meiden van de Hema
Thijs P
-99-  Thijs P:
@Rudi de man die (n)ooit gewerkt heeft

Je manier van reageren doet vermoeden dat je gewend bent om je zo te uiten in het dagelijkse leven. Op dit forum doe je regelmatig een duit in het zakje en bespeur daar steeds je zogenaamd corrigerende vingertje. Tipje: meer wandelen in 2008 en minder keybord voor jou
Guus Rombouts
-100-  Guus Rombouts:
@Jan Stender
De topic is kassameisjes in supermarkten, dus Albert Heijn, Dirk, C1000, Vomar, Sterk, buurtsupers enzomeer. De topic is NIET de HEMA, Mazda/Ford Van Vloten Car B.V. Laten we ons daar allemaal, dus ook u, aan houden. Stuur de medewerk(st)ers van de door u genoemde ondernemingen een kerst/nieuwjaarskaart want die zullen ze zeker lezen, betreffende http://www.amsterdamcentraa... is dat niet zo gegarandeerd want naar alle waarschijnlijkheid kennen die mensen deze site niet.

Tot slot voor uw informatie: Gedachten over de al dan niet wenselijkheid van een opname in een gesticht is op deze site off topic.

@King Kong
Indien u de reactiedraad ònder dit topic had gelezen zou u tot de conclusie zijn gekomen dat u niet de enige bent welke het voor deze meisjes opneemt.Het lijkt me dus te adviseren dat u voortaan eerst leest voordat u wat tikt. Verziek ik uw kerstgevoel door a) te vermoeden dat u dat niet heeft gedaan en b( concluderen dat u niet de enige ridderlijke in Amsterdam bent?

@Dino
Elke realist dient te erkennen dat niet alle cassières -altijd- even aardig zijn.

@RudiPensionado
Het uiten van bedreigingen is nimmer toegestaan, ook niet op deze site, ook niet door u.

@Michiel
@Thijs P
Dank voor jullie bijval. De “heren” snappen het vanaf nu hopelijk wél, keren weer terug naar hun onleesbaar geworden rubriekje op de AT5-site waar ze dus de kans hebben gekregen de macht te grijpen. Laten we er met zijn allen voor waken dat dat hier niet gebeurt.

@Allen
Heeft er nog iemand een zonnige, zinnige, kerstelijke, opmerking over supermarktcassières..? Schrijft u maar..!
Bijvoorbaat hartelijk dank.
jaap
-101-  jaap:
Een dag na de overval, keek ze weer heel blij en was ze weer aan het werk.

(en alles wat zorgt voor een lager Roedie gehalte hier, ondersteun ik)
RudiPensionado
-102-  RudiPensionado:
Guus,
Bedreigingen? Je leest mijn bijdrage weer eens op de verzuurde wijze. Het ging om je gedrag waardoor je weinig vrienden zult maken met als gevolg dat je je verjaardag in een telefooncel kunt vieren.
Koester je vrienden michiel en thijs.
Guus Rombouts
-103-  Guus Rombouts:
@Heer Pensionado
Maak u zich a.u.b. betreffende mij geen zorgen, dus ook niet inzake mijn hoeveelheid vrienden alsmede de kwaliteit van die vriendschappen. “Vrienden” zoals u die schijnt te hebben kunnen naar alle waarschijnlijkheid velen met mij missen als kiespijn. De enige erkentelijkheid welke u en uw “vrienden” nog bij de lezers en de reagerenden kunnen verwerven is het zich uitsluitend on topic uit te laten, aangezien uw babbelcommunity dat niet zal lukken het vooralsnog beleefd gestelde verzoek om voortaan hier weg te blijven.

@Allen
De heer R.Pensionado reist de kerstman groetend nu de zak van Sint Nicolaas achterna, de topic is weer suoermarktkassameisjes Ondertussen leven wij nog lang en -hopelijk- gelukkig verder.

@Jaap
Welke overval..? In de reactiedraad kan ik helemaal niks terugvinden betreffende een overval.
Jan Stender
-104-  Jan Stender:
Wat die Guus Rombouts hier boven schrijft,is al helemaal off topic
Guus Rombouts als je zonodig on topic wilt zijn,schrijf dan iets nuttigs over de Kassameisjes,i.p.v.onzinnige reactie,s te schrijven,over andere bezoekers
Hierbij wens ik alle meiden,en vooral Jessica van het kaaswinkeltje in de Molenwijk,fijne feestdagen en een gelukkig 2008
jaap
-105-  jaap:
@Guus
Een tijdje terug was ik bijna getuige van een overval (was net gebeurt) bij mij in de buurt. Meisje was natuurlijk behoorlijk over de zeik, maar de dag erna was ze er gewoon weer. Petje af; vandaar.
Ria
-106-  Ria:
wat opvallend dat er geen enkele “meid” is die hier een bedankje plaatst of iets dergelijks. “heren” jullie kunnnen je daarom afvragen of het allemaal wel zo effectief is. Ik zou zeggen ga allen naar deze “meiden”en doe het persoonlijk. Kunnen jullie ze natuurlijk wel gelijk op deze site attenderen!
Guus Rombouts
-107-  Guus Rombouts:
@Heer Stender
Het is de allerlaatste keer dat ik op u en uw “vrienden” zal reageren. U had het er onder meer over dat ik in een gesticht diende te worden opgenomen, de heer R.Pensionado betwijfelde of ik wel vrienden zou hebben. U en uw “vrienden” schijnen niet te willen begrijpen, hebben vermoedelijk niet de intelligentie in te zien, dat off topic-reacties leiden tot een off topic-reactie teneinde weer on topic te kunnen worden. Nù terug naar jullie virtuele hangplek op de AT5-site. Prettige, hopelijk tot nadenken stemmende, kerstdagen.

P.S. Geen geld om kerstkaartjes te kopen en te verzenden, vandaar het misbruik van deze site..?

@Jaap
Hartelijk dank voor de verduidelijking. Klasse zo`n meisje.

@Ria
Regelmatig laat ik meisjes weten wanneer er iets fout is gegaan, nòg regelmatiger complimenteer ik zulke meisjes wanneer ze dingen goed hebben gedaan. Ik geef weleens meisjes bij hun supermarktdienstbetrekkingbeeïndiging -oef wat een Germaans` lang woord- een bos bloemen. Er zullen veel “heren” in deze reactiedraad zijn welke die hoffelijkheid niet hebben. “Heren” welke dus niet het verschil kennen tussen een warenhuis en een supermarkt.

P.S. Natuurlijk zullen die “heren” die meisjes niet op deze site attenderen want dan vallen die “heren” dankzij hun reacties en hun taalgebruik door de mand.
Jean Pierre
-108-  Jean Pierre:
Als iedereen nou gewoon de topic nog eens een keer over leest, diep adem haalt, en dan weer met frisse moed zijn stukje schrijft word het toch nog een gezellige kerst. :)
Jan Stender
-109-  Jan Stender:
Hopelijk vinden we Guus in het nieuwe jaar terug in een dwangbuis,inplaats achter de pc
Die vent denkt,dat wij dom zijn,en het verschil niet weten,tussen een warenhuis en een supermarkt
Nu terug naar jullie virtuele hangplek op de AT5 site?
Wat zullen we nu krijgen?
Ga je ook al bepalen,op welke site wij wel of niet mogen komen?
Ik had je al duidelijk gemaakt iets te schrijven,over dit topic
Dus Kassameisjes
Maar nee,mijnheer Rombouts heeft alleen de intelligentie om overige bezoekers hier af te zeiken,over hun mening
Er zouden hier heren zijn die de hoffelijkheid niet hebben,om kassameisjes te trakteren op een bos bloemen?
Nou Guusje,ik heb die hoffelijkheid wel,maar ik geef geen bloemen,maar gewoon een compliment en/of een hand
Soms waarderen die meiden,dat meer,dan een bos bloemen
Misschien wil de klant wel meer,kan een kassameisje denken,en dat kan soms beangstend werken
Zeker nooit bij stil gestaan he,Guus?
Ik heb wel iemand gekend,die ook bloemen gaf,aan een kassameisje
Zodra de gulle gever,weg was,pleurde dat meisje de bloemen,in de afvalcontainer,en lag krom van het lachen,samen met haar vriendinnen/collega,s
Maar goed,in het nieuwe jaar koop ik weer zoals gewoonlijk mijn kaas en reforma mix bij Jessica en haar vriendinnen
En drink m,n bakkie bij Lanie en Marleen
Guus Rombouts
-110-  Guus Rombouts:
@“Heer” Stender

Ik denk niet, ik concludeer...
Jan Stender
-111-  Jan Stender:
....te veel onzin van mijn kant
Wou je dat zeggen?
Dino
-112-  Dino:
Dit gaat allang niet meer over de kassa meisjes in de c1000 van het buikslotermeerplein.
Dankzij onze “vriend” Guus Rombouts.
En
@ Ria
Ik weet 100% zeker dat deze dames van dit forum afweten.
Dat deden ze al 1,5 jaar geleden.
Van bronnen binnen die winkel heeft het zelfs in de kantine gehangen.

Leuk he:) mannen (en vrouwen) dat ze het toch waarderen!

Fijne kerstdagen meisjes..
en actieve forumleden .
Jan Stender
-113-  Jan Stender:
Hoi Dino,ik wens je ook de beste wensen en een goed 2008
Jean Pierre
-114-  Jean Pierre:
Ik glimlach...
En met alle respect voor een ieder..
Wens ik ALLE forumleden..
Een heel fijne kerst toe!!
Duncan
-115-  Duncan:
@ Guus Rombouts

Jij zegt ( 23 december 2007 00:32 uur)
Dat deze topic over supermarkt kassameisjes gaat...zoals AH, Dirk v.d. broek, vomar enz enz.
FOUT FOUT FOUT!
Deze topic gaat idd over supermakrt kassameisjes.. maar dat van 1 supermarkt, op 1 locatie.
C1000 op het buikslotermeerplein.
Waarom verpest je deze hele topic met je onzin, en corrigerend gedrag? Get a F* life.
jaap
-116-  jaap:
“Hopelijk vinden we Guus in het nieuwe jaar terug in een dwangbuis,inplaats achter de pc
Die vent denkt,....”

Kunnen we AC. voorlopig sluiten?
Guus Rombouts
-117-  Guus Rombouts:
@Duncan
De auteur van deze [i]topic[i], Daniel Schut, had het inderdaad over de kassameisjes van de C1000 op het Buikslotermeerplein. Gaandeweg de reactiedraad werden er ook andere supermarkten genoemd, is er zelfs voor en achter de schermen nagedacht over een 'Kassameisje van het Jaar'-verkiezing welke niet haalbaar is want niet elke Amsterdammer is bereid om de hele stad door te reizen teneinde zijn/haar boodschappen te doen bij die ene C1000. De uitverkiezing zou dus niet representatief zijn, een heleboel organisatorische rompslomp voor wat vrijwilligers hebben betekent. Wanneer men zo`n verkiezing één keer doet moet men hem minstens tien achtereenvolgende jaren doen.

Uw claim -ik tutoyeer niet graag mij persoonlijk onbekend zijnden, wordt dat ook niet graag gedaan- dat deze topic slechts over éénsupermarkt gaat lijkt me niet alleen niet erg sociaal maar ook niet respectvol in de richting van al die honderden, misschien wel duizenden, meisjes overal in Groot-Amsterdam welke eveneens allervriendelijkst, nauwgezet en vlijtig zijn. Kassameisjes -daar staan te weinigen bij stil- welke naast hun werk ook nog een aantal uren per dag op school zitten, sommigen die zich universitair scholen.

Tot voor enkele dagen geleden was deze topic een allercharmantste evergreen[i] op deze site, nu begint hij ronduit vervelend te worden dankzij lieden wiens kennelijke genoegen het schijnt te zijn om op een hen persoonlijk onbekend zijnd medemens gerichte scheldpartijen te posten. Dat is buitengewoon triest want het hoort hier uitsluitend te gaan over de meerdere eer en glorie van [i]àlle lieve, aardige, etc geldafhoudsters, dus niet alleen die van...

Hopend dat nog voor kerstmis de vrede onder deze [i]topic[i] voorgoed zal zijn teruggekeerd groet ik u.
Ben Notmeijer- Oregon- US
-118-  Ben Notmeijer- Oregon- US:
Wel,wel, wat een ouderwets Amsterdam gezeik lees ik me daar, en waarom?hetgaat om het kassa meisje,zo blijf bij dat topik,je hebt nu eenmaal goede meisjes en dan heb je ze waar geen lachje van af kan en daar moeten we het dan maar mee doen.Verders de worst van de Hema is nog altijd aantrekkelijk to me.Mensen denk om je bloeddruk en verwijt elkaar niet te veel. Wens jullie allen een prettige Kerst en een voorspoedig Nieuw jaar
Groetjes. vanuit Oregon- US
Ab van Abcoude
-119-  Ab van Abcoude:
Commentaar is zeer welkom, maar kwetsende, grievende en racistische teksten worden niet gewaardeerd.

Wie de bovenstaande reactiedraad leest krijgt hèèl sterk de indruk dat de redactie al dàgen geleden op kerstreces is gegaan of al die tijd in de kassameisjesfile staat. Oprecht is te hopen dat de redactie in 2008 weer allert zal zijn zodat op deze website weer dat kan waarvoor hij destijds in het leven is geroepen: Debatteren. Dat iets geheel anders dan bij gebrek aan argumenten liederlijke taal uiten, onbekenden beledigen. Hèèl goed kan ik mij voorstellen dat menig kassameisje na het lezen van deze reactiedraad denkt: “Als ik zo met mijn klanten zou omgaan als de ”intellectuelen“ met elkaar omgaan zou ik al lang mijn baan kwijt zijn”.

Heeft er iemand nog een ontroerend voorval met een cassière in Abcoude, Amstelveen, Badhoevedorp, Broek In Waterland, Buitenveldert, Centrum, Oud West, Overtoomseveld of waar dan ook te melden? Schroom niet om die blijschap hier met anderen te delen. Prettige kerstdagen.
RudiPensionado
-120-  RudiPensionado:
Los van de soms vreemde en soms onjuiste reacties van een minderheid merk ik op dat de meeste mensen positief zijn over het winkelpersoneel. Slechts één reactie van iemand die er negatief uitspringst maar dat was ons aller guusje en het lijkt mij beter om die maar niet meer serieus te nemen.
Arnoud de Jong
Ja, wij van de redactie waren benieuwd hoe de kerstgedachte zich dit jaar zou uitkristalliseren. En zo te zien is de wereldvrede (zeker hier) nog niet in zicht.
Beperk u dus tot aangenaam debat en vecht geen onderlinge vetes uit. ;-)
Jan Stender
-122-  Jan Stender:
Komt wel goed hoor
Guus Rombouts
-123-  Guus Rombouts:
@Rudi Pensionado
Heeft u zich al eens afgevraagd of u nog wel serieus wordt genomen? Ik kan me zo voorstellen dat een heleboel debatliefhebbers geen forumsite beginnen omdat ze de geheid komende dag NIET willen mee maken dat 'Der Rudi und seiner Roedel' die discussieplek confisceren.

P.S. In een andere reactiedraad heeft u het over positivisme, ik noem het iemand bij herhaling Guusje noemen minachting , dus negativisme. U heeft deze -bijna- kerstavond iets om over na te denken...

@Jaap
Voortaan goed lezen voordat u wat schrijft. Heer J.Stender schrijft dat hij denkt dat ik denk,ik denk dus niet maar ik concludeer. Ik ben geen 'vent' maar een man. Als ik u was zou ik tussen de Glühwein en de kerstkalkoen het verschil proberen uit te zoeken.

@Allen
Iemand vandaag tijdens de drukste dag van het jaar nog iets leuks meegemaakt met een kassameisje? Meldt het hier..! Ik heb vanmiddag een ettelijke honderden foto`s tellende reportage afgeleverd bij een... supermarkt.
Jan Stender
-124-  Jan Stender:
Gelukkig weet ik al jaren,het verschil tussen een normaal persoon en een persoon waar een steekje los zit
Guus Rombouts behoort tot de laatste categorie
Het is erg gesteld,met die vent
Nu wilt ie mij al gaan vertellen,wat ik op de kerstavond moet doen
Vervolgens wilt ie iedereen corrigeren
Ja,want mijnheer Rombouts is verheven boven alles
Hij ziet bijna iedereen als een minderwaardig persoon,gezien zijn reactie,s
Je kan pas debatteren met mijnheer Rombouts,als je op 1 lijn staat met hem
Guus vermeld nog even,dat je je fotobende afgeleverd heb,bij de C1000 op het Buikslotermeerplein
Zo schrijf je toch nog iets nuttigs,over dit topic
Rudolph the red nose rendeer
-125-  Rudolph the red nose rendeer:
Zo, waar gaat dit in hemelsnaam over? Zou het wellicht kunnen zijn dat al deze reagerende mannen zich allemaal aangesproken voelen. Allemaal haantjes in een hok en dat geeft ellende. Beetje aardig blijven voor elkaar, is niets mis mee. Drink er met elkaar een gezellige kerstborrel op en na de Kerst weer met frisse moed verder. Fijne Kerst voor u allen. De kassameisjes zullen vast helemaal overwerkt lekker met de benen op de bank zitten en zich suf lachen om deze over elkaar heen buitelende heren!
Dino
-126-  Dino:
Liever dat ze om ons lachen, dan om ons huilen.

Vandaag was het zoals gewoonlijk weer top drukte in de C1000 op t buikslotermeerplein.
Klasse van alle dames, dat ze toch nog een glimlach konden werpen.

En als laatste wil ik toch even melden....
Dat alle dames er vandaag (in zwart wit) weer op hun best uit-zagen !!!

Bacio, dino
RudiPensionado
-127-  RudiPensionado:
De supermarktmedewerkers zijn nu lekker vrij en aan het uitrusten en wellichts zijn er die dit topic lezen.
Wat moeten zij nu denken als zij zoveel opwinding van een respondent voorbij zien komen?
Citaat:“ Ik kom er weleens eentje tegen die dient te worden geadviseerd om haar mond te houden”
Wellicht moet eens iemand dit tegen Guus zeggen?
Dino
-128-  Dino:
@ RudiPensionado

Perfecte Qoute !

“ Citaat:“ Ik kom er weleens eentje tegen die dient te worden geadviseerd om haar mond te houden”
Wellicht moet eens iemand dit tegen Guus zeggen? ”
Jean Pierre
-129-  Jean Pierre:
HAPPY X-MAS !! Vrolijk Kerstfeest, En een kip vullen is best nog een rot klus!! En weer een natte Kerst!! Volgend jaar een palmboom ipv een Kerstboom!!
Guus
-130-  Guus:
Deel 1:

@“Heer” R.Pensionado
@“Heer” Dino

Perfecte quote..? Het is niet anders dan een foute steek van een geen enkel gezag hebbende, dus razendsnel omlaag kieperende, breiclubvoorzitter.

1
Zoals iedereen bekend zijn er snelle en trage cassières. In supermarkt X trof ik er eentje aan. Een kassaprobleempje zodat de file van hier tot gunder stond te zuchten. De managementregel is dan dat men a) het probleem verhelpt en b) tergelijkertijd een andere kassa opent, het management was een kwartier voor sluitingstijd al naar huis. Na de probleemoplossing draaide de van nature een trage cassière zijnde zich elke twee aanslagen om teneinde grapjes te maken met haar collega`s zodat de file niet alleen ging kreunen maar ook nog steeds groeide. Op een bepaald moment heb ik gezegd: “Stop met die gezelligheid, ga even tempo maken”. Iedereen in de rij keek me dankbaar aan, toen ik uiteindelijk aan de beurt was kreeg ik de in let-ter-gre-pen uitgesproken volle laag van het meisje. Altijd onzinnig, vooral nu want die file -waar ik dus geen deel meer van uit maakte- was weer aan het groeien. Daarbij moet men voorkomen dat cassières dingen gaan zeggen welke zo grievend zijn dat hun afscheid vele maanden, jaren, wordt vervroegd.

2
In supermarkt Y zaten de twee kassameisjes duimen te draaien, dat gebeurt wanneer er maar één klant per vijf minuten langs komt. Het was avond en achter de counter hoorde ik een boel tumult zodat ik mijn mandje op de band zette en met versnelde stap richting counter beende teneinde mogelijke hulp te kunnen bieden, gelukkig kwam er genoeg assistentie aangesneld zodat ik zowat vijftien seconden later terug was bij de kassaband waarop een andere klant bezig was haar mandje te zetten. “Ho ho, ik ben aan de beurt”, zei ik. De nauwelijks zeventienjarige cassière sprak me aan alsof ik een opgeschoten dertienjarige was. “Meneer, of u gaat rondkijken of u gaat afrekenen. Niet twee dingen tegelijk doen”.
-Stop.
-Waarom?
-Dit is niet de juiste toon.
-Als u die toon niet bevalt neemt u voortaan maar een andere cassière.
Inderdaad doe ik dat want de cassière heeft nu een krantenwijk. Dat ze niet merkte dat er drie meter verderop een collega in de problemen zat is iets wat ze nog steeds niet begrijpt terwijl ze haar zware tas van de ene naar de andere brievenbusgleuf zeult.

Een periode heb ik veel gereisd, er waren weken dat ik meer in het buitenland was dan in Nederland. Daardoor heb ik ook een groot aantal supermarkten bezocht, is me opgevallen dat de Nederlandse dienstbaarheid niet zo roemrucht is als menigeen op dit forum wil doen overkomen. Daar waar in veel buitenlandse supermarkten een vriendelijk babbeltje, inpakhulp, vanzelfsprekendheden zijn laat men zeker in Amsterdam zuchtend voor zich uitstarend de klant behulpzaamloos klunzen. Zelfs invaliden in een karretje doet menig cassière niet van haar kruk komen. “Dat is mijn taak niet”, is het veel gehoorde verweer. Werken in een winkel, supermarkt, horecagelegenheid, hoort dienstverlenend te zijn, klanten zijn immers de broodwinning.

Niet realistisch is om te menen dat er alleen maar lieve cassières en rot klanten zijn, dat die aardige kassameisjes alleen maar werken bij de C1000 op het Buikslotermeerplein. In elk beroep werken goede en minder goede mensen. We leven in een land waar mensen alleen nog maar onder pseudoniem hun mond durven te roeren op het internet. Immense files, ik roep vragend: “Kan er nog een kassa open?” Terwijl er een juffrouw aanstalte maakt om te gaan 'bijdraaien' loop ik ook die richting uit, prompt zeggen mensen: “Meneer u gaat voor uw beurt”. Had er dan zelf om gevraagd, iedereen stond minstens vijf minuten lang alleen maar te zuchten, als een ander iets voor elkaar krijgt zodat ook zij een kwartier eerder thuis zijn gunnen ze die ander niet het profijt van zijn inspanning. Mensen zijn -vaak- zo kortzichtig, zo 'ik-gericht'. Kijk alleen maar naar de scheldpartijen, zwartmakerijen, onder deze reactiedraad, met een lantaarntje moet men zoeken naar de wellevendheid. Debatteren..? M`n neus uit..!
Guus
-131-  Guus:
Deel 2:

@“Heer” J.Stender
U komt op mij over als één van die mensen welke excelleert in voornoemde kortzichtigheid. In een eerdere reactie schreef u dat dat meisje die bos bloemen in de afvalcontainer pleurde. De meeste mannen zijn jagers, het lijkt me één van de afschuwelijkste facetten aan het geldafhoudsterberoep om de Godganse te worden geconfronteerd door geile blikken van onbekende mannen tegen wie men vriendelijk moet blijven. Vrouwen ervaren het als een verademing wanneer ze eens een man ontmoeten die niet jaagt, die geen belangstelling veinst maar het zonder eigenbelang voor ze heeft. U beklaagt zich erover dat ik geen achting voor de medemens zou hebben. Wat let u om eens in de spiegel te kijken? Die achting te verdienen? In uw laatste posting heeft u het over 'fotobende', heeft u mijn werk weleens gezien? Zo nee, kunt u het ook niet diskwalificeren, dat doet u dus wel middels dat woord. Naar alle waarschijnlijkheid is het u ontgaan dat Amsterdam groter is dan alleen maar het Buikslotermeerplein, dat er in Amsterdam meer supermarkten zijn als alleen maar die ene C1000. Ik leverde mijn fotoreportage -een reportage waar ik zowat drie weken aan heb gewerkt- dus af in een andere supermarkt. U zou zich bij anderen en bij mij geliefder maken indien u zich niet zo geniepig zou manifesteren. Absoluut krijgt u er niet de lachers mee op uw hand, zoals ik al n.a.v. u te klungelige woorden zijnde onderzoek schreef in een andere reactiedraad op deze site heeft u een kuil gegraven waarin u zelf aan het lazeren bent. Eigen schuld, dikke bult..!

Moge voor u en uw “vrienden” 2008 het jaar worden waarin de oogkleppen zullen sneuvelen.
Jan Stender
-132-  Jan Stender:
Probeer je je nu goed te praten?
Je geeft een oordeel over mensen die je niet eens kent
Kortom je lult onzin
En wat die tumult betreft,daar hoef jij je niet mee te bemoeien,daar hebben ze personeel voor
Ik vind het heel juist,dat deze cassiere je zo aansprak
Ze had nog beter kunnen zeggen,u komt hier afrekenen,en gelieve niet te bemoeien,met onze zaken
Van mij had ze ook mogen zeggen,wij hebben u hulp niet nodig
We zijn niet dom
Het valt me wel op,dat ik in de verhalen,van mijnheer Rombouts een hoog IK gehalte aantref
Ja,het zijn favoriete bezigheid,minderwaardig zeiken over andere bezoekers
Voor 1 letter verkeerd,gaat Guusje corrigeren
En het is al eerder gezegd,je bewijst met je corrigerende gedrag niemand een dienst mee
En als ik zijn reactie,s zo lees,wilt guus ook in de supermarkten laten zien,dat hij de GUUS is
Wie een kuilt graaft flikkert er zelf in
En juist daar is mijnheer Rombouts goed mee bezig
Mag voor jou 2008 het jaar worden,dat cassiere,s hun ogen openen,en jou voortaan als ongewenste klant zien
Ook in het nieuwe jaar,zie ik Rudi,JP,Goodfella,Ikke,enz.en de vele andere bezoekers,die niet constant corrigerend en minderwaardig debatteren,over andere bezoekers graag terug
Guus
-133-  Guus:
@“Heer” Jantje Stender
Ik heb het niet nodig om mijzelf goed te praten.

Jantje, u komt op mij over als iemand die de Godganse de bevelen van zijn chef moet opvolgen, 's avonds en tijdens zijn vrije dagen achter de computer de Grote Bink uithangt. Ik kan altijd overal mezelf zijn, kon u dat ook maar, dan hoefde u niet zo jaloers op me te zijn. Jantje, u wekt de indruk dat u iemand bent die het niet nodig vind om de helpende hand uit te steken, 's avonds het zoveelste jammerlijke, onleesbare, stukje tikt dat er geen bekommernis meer is in Amsterdam. Kortom; u wekt overduidelijk de indruk dat u twintig jaar na de adolescentenleeftijd te zijn gepasseerd nog steeds aan het puberen bent. Is het u bekend dat uw probleem goed is te behandelen? Raadpleeg uw huisarts.

Jantje, cassière`s zullen mij nimmer als ongewenste klant beschouwen. Sterker nog; Regelmatig spreek ik her en der geldafhoudsters die tegen me zeggen: “We hadden laatst die Jan Stender bij de kassa, dat is geen van man van standing, bij ons hoeft die niet meer langs te komen”. Bij veel medewerksters van de diverse HEMA-vestigingen schijnt u ook niet zo geliefd te zijn als u ons allen zo graag zou willen doen geloven.

Jantje, vermoedelijk is het u ontgaan dat u met uw bovenstaande reactie op de verkeerde website zit want de door u genoemde Goodfella, Ikke -hoe bedenkt men zulke pseudoniemen?-“stralen” uitsluitend op de site van AT5.

Doei Jantje.
-Schat, staat de Bokma koud?
-Jantje drinkt alleen maar Buckler.
-Hoe typeerde Youp van 't Hek zulke drinkers ook alweer..?
Leslie
-134-  Leslie:
Beste redactie, mag deze persoonlijke vete geskipt worden? Fijne Kerst.
Dino
-135-  Dino:
@ Guus

Denk jij, dat als de meisjes van de C1000 dit lezen.. dan de lieve woorden van Daniel Schut zullen onthouden?
Denk jij, dat ze dit ongelovelijke gezeik van jou zullen waarderen?
Denk je uberhaubt dat ze je zullen waarderen?
Nou ik kan je het antwoord op alle 3 de vragen geven.

NEE!

Dit was een forum, speciaal voor die meisjes. Om ze te laten weten, dat ze toch nog wel gewaardeerd worden.
En dan ga jij, met je ongelovelijke gezeik, over kassameisjes die traag zijn, kassameisjes die niet de juiste toon tegen je aanslaan.
blablabla enz enz enz.
die meisjes hebben het zwaarder dan jij met je fucking mandje met boodschappen.
Die meisjes zitten soms wel 5 uur lang achter een kassa, omdat ze niet met pauze kunnen vanwege de drukte.
Vind je het logisch dat ze een beetje afleiding zoeken, om niet chagerijnig tegen klanten te doen?
Daarom maken ze een grapje met een collega of wie dan ook.
ik vind persoonlijk dat dat gewoon moet kunnen.
Kan je daar niet tegen guus? Gebruik je lekker de zelfscankassa!

De groeten halfgare!

damn... :S
Guus
-136-  Guus:
@Jantje Stender
“Je geeft een oordeel over mensen die je niet eens kent Kortom je lult onzin”

Waar bent u alsmaar mee bezig? U heeft het over een bloedspoed gewenst zijnde opname in een gesticht, over een 'fotobende', u heeft de boel volledig uit zijn contekst rukkend, manipulerend, in mijn verleden trachten te graven, u heeft zónder toestemming te vragen teksten van mij en anderen geciteerd. U oordeelt, erger nog veroordeelt, iemand die u helemaal niet kent, u en uw “kornuiten” roepen publiekelijk om een niet met u en de uwen gelijkgestemde voortaan te negeren. U vind dat me ik minachtend uit laat, wat doet u contstant zelf? O, u bent een man van meten met twee maten? De maten 'matenclub' en 'niet-matenclub', ik, de ander. Dat allemaal tijdens de kerstdagen, de dagen dat iedereen het heeft over VREDE Moeten we nog wat -goeds- over u denken..?

@Allen
Blijf Jantje Stender c.s nog maar enige tijd lezen. Vanaf nu is het wél of niet op hen reageren uitsluitend ùw activiteit.Ik heb mijn gloeiende best gedaan...
Jan Stender
-137-  Jan Stender:
Nee Guusje Rombouts,ik hoef geen bevelen op te volgen van mijn chef
Ik werk over dag,en s,avonds kijk ik tv,doe het huishouden,of surf ik op het internet
Ik kan gewoon me zelf zijn,dus als een normaal persoon,en niet als een halve garehoef die bloemen geeft aan kassameisjes,of bemoeit met hun werkzaamheden
Ik jaloers op jou?
Weet je wel wat je schrijft?
Ik omschrijf jou als een losgeslagen randdebiel
Ik ben zeker blij,dat ik niet in je schoenen sta
Ik zou niet behulpzaam zijn?
Kom in het nieuwe jaar maar een dag mee draaien,op m,n werk
Dan zal ik je laten zien,wat aanpakken is
Ik werk op een wasserij,waar vooral in deze tijd hotels staan te springen op hun schone goed
En ook de bedrijfskleding van diverse supermarkten worden door ons vakkundig gereinigd
Ik heb de eer,het schone wasgoed bij de diverse bedrijven af te leveren,dus ook bij de C1000 en Hema op het Buikslotermeerplein
Waar ik zeker bij de Hema meer dan welkom ben
Gezien de goede gesprekken,met Fred van Rooy
personeelchef Hema filiaal Noord
Dolf van Waardenbrug
-138-  Dolf van Waardenbrug:
Ik heb in het nieuwe jaar de kans om bedrijfschef te worden,in een van de bekendste supermarkten van Nederland
Mijn werkzaamheden zullen plaats vinden,in Amsterdam
Ik heb hier de vele reactie,s gelezen,en 1 ding is mij wel duidelijk
Een persoon als Guus Rombouts zou ik bijna zonder meer de deur weigeren
Ik weet niet hoe oud u bent,maar de gemiddelde kassameisje is rond de 16 a 17 jaar
En die wilt u belonen,met een bos bloemen?
Wat mijnheer Stender al schrijft,dit kan beangstend werken,voor een kassameisje
Ik zit in mijn nieuwe loopbaan niet te wachten,op potientele pedo,s,die mijn jong vrouwelijk personeel trakteerd op bloemen
Mijnheer Rombouts,ik vraag me af waar u mee bezig bent
Met u uitspraken en nogal vreemde gedrag,zult u geen vrienden maken,gezien u hier al een halve gare wordt genoemd
Op mijn nieuwe werkplek,zal ik er streng op toe zien,in hoeverre,een klant zich bemoeit met mijn personeel
En waar mogelijk,zal ik klanten,die zich nogal opdringerig gedragen,tegen de cassiere,s,de deur weigeren
Misschien een goede waarschuwing voor u,mijnheer Rombouts
Oja,laat u als het u blieft,de overige bezoekers hier in hun waarde,inplaats zo hoog van de toren te blazen
De negatieve reactie,s jegens u hebt u aan uw zelf te danken (en niet alleen op deze site)
Als u de teksten,van de heer Stender,niet kunt lezen,dan raad ik u aan een andere leesbril te kopen
Jan Stender
-139-  Jan Stender:
Ik voeg me bij het verzoek van Leslie toe
Op deze onzin zit niemand te wachten,zeker niet met kerst
Guus
-140-  Guus:
@Dino
Een betoog wordt nooit sterker door het te larderen met grove woorden zoals 'gezeik' en 'fucking', 'halfgare', ook niet door onbekenden te tutoyeren. Verdere belediging van mijn persoon worden niet op prijs gesteld.

Als u de reactiedraad niet selectief maar goedzou hebben gelezen -dat heeft u nog steeds niet gedaan- zou u weten dat ik me al sinds juni 2005 betrokken voel bij dit onderwerp, zelfs pogingen heb gedaan om tot een jaarlijkse verkiezing te komen. Afgezien daarvan meld ik in mijn reactie dd 23.12 l.l. 22.34 uur dat veel meisjes naast hun werk ook nog op school zitten, sommigen zich universitair scholen. Als die melding geen uiting van respect is...

Wat is er mis met de concludering dat er snelle en trage cassières zijn? Er zijn toch ook trage en snelle obers... U bespeurt een diskwalificatie welke er niet is. Uiteraard mogen meisjes welke vijf uur non stop werken grapjes met hun collega`s maken,niet niet als er een immense file staat, die file alsmaar groeit. Dan maakt men tempo. Een ambulancechauffeur gaat ook niet tijdens een zwaailichtrit een pakje sigaretten kopen omdat hij al vijf uur niets heeft gepaft,waarom zou het in supermarkten anders moeten zijn? Fijn voor die meisjes dat u dat niet erg vind, er al eens bij stilgestaan dat er mensen minder jong van leden, het drukker hebbend, een gezin wachtend thuis, suikerzieken welke precies op tijd moeten eten, zijn die dat wél erg vinden? Mensen welke niks -meer- durven te zeggen. We kunnen het alleen maar over lieve kassameisjes hebben als we ons realiseren dat er ook “stoute” cassières zijn.

@Leslie
Het is geen persoonlijke vete want de personen “kennen” elkaar alleen maar virtueel. U heeft gelijk dat die redetwist -een vete is het niet- mag worden geskipt want hij is nogal genânt. Moet ik het dulden dat elk door mij geschreven woord in een kwaad daglicht wordt gezet? Dat ik voortdurend wordt beledigd? Een man is een man...
Dino
-141-  Dino:
@ Dolf van Waardenbrug

Ik sluit mij aan bij uw text.
Succes met uw aanstaande baan.
Dino
-142-  Dino:
@ Guus

Jij lijkt het nog niet helemaal te begrijpen denk ik
Het kan mij niks schelen hoelang jij al actief bent hier op dit forum.
Waaraan je wel niet heb willen mee doen.
De manier waarop jij iedereen hier aanspreekt op zijn/haar opmerkingen word een beetje irritant.
En als mensen zich gaan irriteren.. word het taalgebruik een beetje grof.
Daar bied ik dan als enige mijn excusses voor aan.
Maar voor de rest, waar bemoei je je mee?
Laat iedereen toch in hun waarde.
Jij haald de goede gedachte met de laatste opmerkingen goed naar beneden!
En daar baal ik een beetje van.
Als ik zo jou text goed leest.. ben je 60+er die zich aan alles irriteerd.
Je moet wachten in de rij, je moet zelf je fruit wegen.
Je bent een man met waarschijnlijk veel irritaties, en dat reageer je dan maar hier af.
Omdat je waarschijnlijk weinig vrienden heb.
Zelfs de kassieres zullen een hekel aan je hebben, en als je ze bosjes bloemen geeft, denken dat ze een oude-viezerik voor hun hebben staan.
Zoals meneer van Waardenbrug zegt, kan jij zeer angstaanjagend voor die meisjes zijn.
Doe toch eens normaal man.

Hopelijk voor de meisjes van de C1000, op t buikslotermeerplein.. laat je ze met rust.
Kunnen hun gewoon doorgaan met het zijn van “de liefste kassameisjes van de hele wereld”
Dino
-143-  Dino:
en aanvullend op het stukje text:
mensen minder jong van leden, het drukker hebbend, een gezin wachtend thuis, suikerzieken welke precies op tijd moeten eten, zijn die dat wél erg vinden?

Daar heb ik zeker bij stilgestaan..
Ik sta dagelijks in een rij van een kassa.
Maar ik hoor nooit wat!
een enkele keer. Dat zullen misschien wel vrienden van u zijn.
Maar over de rest van de mensen die daar staan, die hebben alle respect.
Die begrijpen dat het druk is, die begrijpen dat het niet sneller gaat. die leven mee met zo'n meisje.
En je heb natuurlijk mensen die zich nog steeds niet realiseren dat je TIJD moet nemen voor boodschappen doen.

Ga lekker ergens anders zeiken meneer Guus.
Het liefst zou ik u diep willen beledigen, omdat u minachtend praat tegen de rest van de mensen hier, en over de dames.
Maar ik verlaag mij niet tot u zielige niveau
Jan Stender
-144-  Jan Stender:
Ook ik wens de heer van Waardenburg veel succes
En dat uw filiaal inderdaad vrij blijft van vreemde bezoekers
Dino
-145-  Dino:
Goed gezegt Jan !!

ook jij (ookal wat aan de late kant) nog fijne dagen
Arnoud de Jong
Nu had Arnoud gisteren al een kleine hint gegeven dat deze discussie ietwat dreigde te ontsporen, maar het wordt er allemaal niet beter op.

Is het nu zo moeilijk om zélf een aantal dingen in de gaten te houden? Zoals:

- Elkaar niet denigrerend aanspreken ('Jantje, Guusje').
- On topic te blijven.
- Geen onderlinge vetes uit te vechten.
- Te zorgen dat het hier niet ontaardt in een babbelbox vol mateloos geouwehoer?

Wij van de redactie proberen in het algemeen de kwaliteit van discussie een beetje te bewaken, maar eigenlijk zou het toch vanzelf moeten spreken dat de volwassen mensen hier ook aan zelfregulering kunnen doen.

Wij moeten dat al die reacties weer gaan doorlezen teneinde het ook voor andere lezers prettig te houden. In deze discussie een ronduit deprimerende taak!

Maar goed, de mens schijnt niet zonder overheidsingrijpen te kunnen, dus daarom:
wanneer de reacties op deze manier doorgaan worden ze vanaf nu onverbiddelijk verwijderd en wordt het topic gesloten!

En dan wensen wij u nog een prettige kerst, want die kan vanaf dit moment alleen maar beter worden!
Jean Pierre
-147-  Jean Pierre:
Insgelijks..enne goed ge(be)schreven!!
Jan Stender
-148-  Jan Stender:
Ja,daar zegt u wat!
Door het gekibbel over en weer,zouden we de mensen van de redactie bijna vergeten
In bovenstaand bericht mogen we zeker wel eens stil staan,bij jullie werkzaamheden
Ik en zeker ook andere bezoekers hier,kunnen ons best voorstellen,dat deze reactie,s deprimerend kunnen zijn,voor jullie
Ik pas me hierbij aan jullie wensen aan
Hierbij wens ik jullie alsnog een fijne kerst en een goed 2008
KING KONG
-149-  KING KONG:
Duidelijk !

:)
Guus
-150-  Guus:
@Redactie
De ontsporing aan komen voelend pleitte ik al in mijn reactie dd 22.12 l.l. 13.01 uur voor het 'on topic' blijven. Het stemt me buitengewoon aangenaam dat u daar eindelijk een uitspraak over heeft gedaan.

Is die Dolf van Waardenburg een pseudoniem van Stender of van Dino? Ach, 't doet er niet meer toe.

@Stender
O ja, joh..?

@Dino
Joh..!

@Allen
Rest mij de redactie, alle niet-reageerders. redelijk veel reageerders, welgemeend een prettige voortzetting van deze kerstdagen en een in alle opzichten voorspoedig 2008 toe te wensen. Petje af redactie voor jullie inzet, vooral als dat op welke wijze dan ook leidt tot een leefbaarder Amsterdam.
Dolf van Waardenbrug
-151-  Dolf van Waardenbrug:
Geachte redactie
Ik verzoek u vriendelijk de laatste reactie te verwijderen
Ik vermoed dat de heer Rombouts mij wilt betrekken bij een discussie waar ik niks mee te maken heb
Gezien de reactie,s van Jean Pierre,Jan Stender en King Kong,stemmen zij in,in uw wensen
Ik zie in de reactie van de heer Rombouts,een negatieve berichtgeving jegens mij en andere bezoekers
Dino
-152-  Dino:
@ Dolf van Waardenbrug

Ik denk dat we weinig keus hebben, de redactie gelijk te geven.
Meneer Rombouts schuift wel heel sneaky de schuld naar de andere, o.a. uzelf en ik.
Maar wij hoeven niet te reageren op deheer Rombouts.
Zolang hij geen voeding krijgt, des te beter de sfeer hier.
Guus
-153-  Guus:
@Heer D. van Waardenbrug
Als u iemand typeert als een pedofiel op basis van de informatie dat hij ooit een tweëntwintigjarige (!!!) -dus wettelijk meerderjarig zijnde- cassière bij haar afscheid een bloemetje gaf zónder dat zij en ik elkaar ook maar één seconde aanraakten ben niet ik maar u de zichzelf in deze discussie betrekkende partij. Ik zie dus niet in waarom uw verzoek zou moeten worden gehonoreerd, anders dan wanneer ook uw twee reacties worden verwijderd.

@Allen
Met zijn allen zijn we accoord gegaan met het volkomen terechte verzoek van de redactie. Verdere valsspeelpogingen zal geen winnaars opleveren, alleen maar verliezers. Allemaal moeten we nu STOPPEN!!!
Dolf van Waardenbrug
-154-  Dolf van Waardenbrug:
Als je zo wijs bent,dan was je al gestopt,maar dat doe je niet
Dus hierbij een oproep naar de redactie,sluit dit topic maar
Bovenstaande reactie,heeft niks te maken,met de C1000 kassameisjes
Dino
-155-  Dino:
@ Dolf

Hey hey hey.. niet zo haastig hier met zo'n verzoek meneer van Waardenbrug!
Ik vind het nergens voor nodig deze topic te sluiten.
Als we met zn allen aan het verzoek van de redactie houden, is er niks aan de hand.
Als u zich daarin niet kan vinden, kijkt u de andere kant op.
Ik gaf u volkomen gelijk in het feit dat het vingertje de verkeerde kant op wijst.
Maar om dit topic te sluiten? Nee!

Dit topic is nu al te ver verkracht.
Als je de eerste 20 reacties leest is het leuk.
De laatste dagen.. is het beneden pijl.
Wat nou als deze dames dit straks lezen?
Wat nou? Dan staan we hier volkomen voorschut.
En ik weet dat ze dit gaan lezen.
Want ik heb 1 van de kassieres die daar werkt, de link toegestuurd.
Omdat ik wilde laten weten dat ze toch nog worden gewaardeerd.
Maar...
nu zijn er berichten bij gekomen, waarvan ik denk.. waarom?
We zijn hier toch met zn alleen om deze meissies een hart onder de riem te steken?
Of ben alleen ik dat?
Dacht het niet.
Dat doen we hier met zijn allen.
Ook guus, ook ik, ook jij dolf.
De 1 doet het zo, en de ander weer zo.
En dan hebben we idd mensen die het “te” op zich nemen...
Dan wil ik best een vinger naar mijzelf wijzen. Dat geef ik toe.
Ik kom daar graag. Ik heb een oogje op een hele leuke kassiere.
Laten we het leuk houden hier, net zoals het hier begonnen is.
Leuk.
Dus.. laat je ego een keer niet voorjezelf spreken.
Laat dat je hart doen.
Jean Pierre
-156-  Jean Pierre:
Het verzoek van de redactie was om te stoppen met het elkaar onvolwassen te bejegenen. Niet om het hele item (topic) te laten verdwijnen. Het zou toch te gek voor woorden zijn om een onderwerp als dit (waar ik zelfs een leuk contact aan over gehouden heb) door 1 persoon te laten doodbloeden?? Kom op forum leden.....nooit van het woord negeren gehoord?? Laten we dit zelf in handen nemen, en niet de redactie voor een dilemma stellen.
Guus
-157-  Guus:
Zéérgeachte Redactie

In mijn door de heer D.van Waardenbrug geroemde wijsheid, waarvoor mijn welgemeende dank, stel ik de volgende oplossing voor:

Deze in beginsel zo allercharmantste evergreen van uw site NIET DEFINITIEFmaar TIJDELIJK te sluiten. Bijvoorbeeld tot Eerste Paasdag (24 maart a.s) of Tweede Pinksterdag (12 mei a.s) Het lijkt me dat in die periode de gemoederen volledig bedaard zullen zijn, de adrenalinestoten 100% zullen zijn uitgewerkt. Deze topic op “bevel” van één iemand voorgoed offeren is eeuwig zonde. Dat kan nog altijd worden overwogen..!

Vertrouwend op uw oneindige wijsheid in deze eindig ik bovengenoemd voorstel met gevoelens van de meeste hoogachting.
Dolf van Waardenbrug
-158-  Dolf van Waardenbrug:
Okay,ik liet me even gaan
Ik richt mij op de Kerst en mijn toekomst
Dino
-159-  Dino:
goed voornemen dolf :)
Ik wens je veel succes!!
laat het ons even weten, als je daarwerkelijk je baan gekregen heb!!

groetjes!
Dolf van Waardenbrug
-160-  Dolf van Waardenbrug:
Dank je wel Dino
Je zult van mij alleen een reactie lezen,of ik wel of niet de baan heb
Maar gezien,de positieve berichten,van mijn vorige baas,richting betreffende supermarkt,zal dat wel goed komen
Ik heb geen verder geen zin,om hier nog verder te debatteren,over de kassameisjes
Ik kwam hier voor het eerst,maar heb het wel gezien,dankzij 1 persoon
De overige bezoekers wens ik nog een fijne kerst
Jan Stender
-161-  Jan Stender:
Ik heb besloten in het nieuwe jaar mijn boodschappen te doen,bij C1000 op het Buikslotermeerplein
Mocht ik daar in de buurt zijn
De C1000 is redelijk met hun prijzen,t.o.v. de AH
En als ik hier lees,dat de kassa dames vriendelijk zijn,dan is dat mooi mee genomen
Dino
-162-  Dino:
@ jan

Het zijn allemaal droppies :)

Het eerste wat ik deed, nadat ik (van een lange periode) terug uit Italie kwam.. direct boodschappen doen.
Bij de C1000.

Ik denk dat ik, maar eens tegen hun baas ga zeggen hoe goed hij het heeft getroffen met de dames.

dikke zoen
Jan Stender
-163-  Jan Stender:
Goed idee Dino
Ik ben wel eens een enkele keer wezen winkelen,bij de C1000
Maar dat is al weer wat jaartjes geleden,en wat ik kon herinneren,dat er toen ook aardige dames achter de kassa zaten
Een paar weken geleden,was ik bij de C1000 in Almere
2 meiden bij de brood afdeling,hoorde ik praten,over klanten,die niet zo vriendelijk waren,en er geen goedemorgen af kon
Ik zei goedemorgen,tot de dames
En kreeg als reactie,dat er dus nog wel vriendelijke klanten bestaan
Persoonlijk vind ik de crossaintjes van de C1000 om te smullen
Dus die staan als eerste bij mij op de boodschappenlijst
Guus
-164-  Guus:
@Heer Van Waardenbrug
Dat u naar alle waarschijnlijk bent binnen gekomen via de website van AT5 wil niet zeggen dat dit de site van die televisiezender is. AT5 heeft naast de rubriek 'Gespot' een eigen forum. Dat een aantal op AT5 reagerenden hier nu trachten de macht over te nemen wil absoluut niet zeggen dat het elke dag onder elke topic zo grof toe gaat.

Het komt mij niet bescheiden over als u na enkele reacties uw vertrek als een gemiste kans beschouwt. Voor zwart/wit denkers bestaat genuanceerd denken niet, als u dat wèl zou doen zou u het met me eens zijn dat iemand zonder verdere informatie betitelen als een potentiële pedofiel niet de sympathiekste binnenkomer is. Men trakteer d ook niet trakteert, mensen op een bloemetje, dat doet men op eten, een drankje, een uitje. In het supermarktwezen werken geen 'bedrijfschefs en 'filiaalchefs' anno 2007 alleen maar 'vestigingmanagers' en 'regiomanagers'. Mensen met een dergelijk statuur tutoyeren nooit hun klanten en onbekenden zónder dat men permissie heeft gekregen. Dat er iemand is die mij een halve gare noemt zegt beduidend meer over die persoon dan over mij, ik trek mij dat net zo min aan als u mij de schuld van uw vertrek geven want de schuld niet bij zichzelf zoeken is immers veel gemakkelijker. Hopelijk bent u in uw nieuwe job aanmerkelijk meer een doorzetter, volhouder, als u hier was. Bij dit afscheid nog een vraagje: Gaat u er ook streng op toe zien in hoeverre uw medewerk(st)ers -dat klinkt wat minder neerbuigend, dus gelijkwaardiger, dan 'personeel'- zich bemoeien met uw klanten? Mogelijk weet u nog niet dat dat vaker voorkomt dan u denkt.

@Stender
Ik heb wat relaties in het hoofdkantoor van de HEMA werken, overmorgen zal ik ze vragen of ze ene Fred van Rooy kennen. O ja; vies ben ik niet. Net als ieder ander was ik mezelf elke dag, uiteraard was ik na elk toiletbezoek mijn handen, ik poets en flos minstens vijf keer per etmaal mijn tanden.

@Dino
[i]“We zijn hier toch met zn alleen om deze meissies een hart onder de riem te steken?
Of ben alleen ik dat? Dacht het niet. Dat doen we hier met zijn allen. Ook guus, ook ik, ook jij dolf. De 1 doet het zo, en de ander weer zo”[/i].

Mien jong, u hebt dat hèèl goed en mooi opgeschreven. U bent dingen aan het begrijpen. Houen zo..!

@Zéérgeachte redactie
Het lijkt me dat er over sommige dingen nog eens goed moet worden nagedacht zónder dat daar een hele groep onder hoeft te lijden.

@Allen
Eindelijk rust..? I`m still dreaming of a White Christmas..!
Dino
-165-  Dino:
@ Jan

Ja die croissantjes zijn idd erg lekker :D
Die neem ik ook altijd mee.
Jan Stender
-166-  Jan Stender:
Dit is dus totaal off topic
Geachte redactie,vriendelijk verzoek bovenstaande bericht te verwijderen
Bovenstaand bericht voegt niets toe aan dit topic
En zorgt alleen maar voor deprimerende sfeer hier
Jan Stender
-167-  Jan Stender:
Hierbij bedoel ik de reactie van Guus Rombouts 22:41
Arnoud de Jong
Weet u wat? We lassen even een moment van bezinning in op dit onderwerp! Tevens ga ik me bezinnen op de vraag hoe lang dit moment moet duren. Dus zelfs de eeuwigheid is niet uitgesloten. Neemt u allen nog een fijn kerstborreltje en ga de lichtjes tellen in de kerstboom! ;-)

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.