John Schop

Ontwerper | programmeur | vormgever

John Schop is de (van oorsprong) Rotterdammer die op een geniale manier de nieuwe website van Amsterdam in elkaar zette. We geloofden al nooit in die kunstmatige, opgeklopte tegenstelling tussen Rotterdam en Amsterdam, maar hierdoor is eens te meer bewezen dat eendrachtige samenwerking mogelijk is.

John is geboren en opgegroeid in het pittoreske dorpje Heerjansdam, onder de rook van Rotterdam. Hij heeft helemaal niets met Amsterdam, behalve dan dat hij er in de zomer van 2004 op een vliegtuig naar de USA stapte, om er voor zes weken te gaan werken. Hij is nog steeds niet teruggekeerd, en woont met zijn Amerikaanse vrouw en drie kinderen in Ohio.

U kunt hem volgen op zijn weblog Schop Logt, hoewel dat bijna nooit wordt geüpdate. Op Twitter is hij wel erg actief, als @johnschop. Ook een link naar de website van Windmill Web Work mag hier niet ontbreken.Copyright

Het auteursrecht van bovenstaande bijdragen berust bij de auteur. Artikelen, foto's, video's, audio of illustraties mogen niet worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van deze auteur. Overname door andere media mag tevens alleen na overleg met de redactie, behalve in gevallen waarbij de bijdrage ook al elders is gepubliceerd.